Skinboosters

Voor een natuurlijke huidverbetering.

Kies voor stralende, gezonde huid door een skinbooster behandeling. Skinboosters hydrateren, voeden en verstevigen uw huid, effectieve anti-aging behandeling.

Skinboosters zijn behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur en voedende ingrediënten.

Een skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (meestal natuurlijk hyaluronzuur), aangevult met actieve ingredienten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van jouw wens en wat je huid nodig heeft zijn er verschillende “cocktails” met een grote hoeveelheid pure en effectieve ingrediënten beschikbaar. Er zijn skinboosters voor het gezicht, hals, decolleté, het lichaam en het haar.

Door te behandelen met Skinboosters krijgt de huid een enorme boost. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans, voelt steviger aan, krijgt een betere doorbloeding en er ontstaat activatie van collageen en elastine.

Voor diverse huidproblemen de juiste ‘voeding’:

– Droge, arme, vale huid

– Huid met volumeverlies

– Slappe huid

– Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen

– Cellulite

– Stiae

– Haarverlies

Doorgaans geven 4 tot 6 behandelingen een optimaal, zichtbaar en langdurig resultaat met een interval van 1 of 2 weken. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen, gebruik je thuis bijbehorende producten die het resultaat van de behandeling versterken. Je gaat zien dat het volume in je huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom een frisse, stralende huid.

Het effect van een skinbooster:

– Langdurig diep hydrateren van de huid
– Hydrobalans herstellen
– Vermindering van oneffenheden en lijntjes
– Soepele, gladde huid
– Vermindering littekens acne of zon beschadiging
– Geschikt voor gezicht, hals, lippen, handen en decolleté

Skinbooster Eyes

Skinboosters Eyes is een behandeling voor rondom de ogen, tegen vochtwallen (“puffy eyes”) en donkere kringen. Het vermindert fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren.

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainage systeem activeren en hyaluronzuur. De actieve ingrediënten zijn onder meer antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening effect’ hebben door pigmentvorming te onderdrukken waardoor de huid onder de ogen lichter wordt.

Skinboosters worden worden direct de huid ingebracht, zorgen voor een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine.

De actieve werking van Skinboosters Eyes

– Bevordering van afvoer van overtollig lymfe vocht

– Lokaal diurecticum wat zorgt voor bevordering van afwatering door de nieren

– Bevordering van doorbloeding

– Verbetering van de spanning en permeabiliteit van de vaatwand

– Bevordering afbraak van vet

– Afremming van pigmentaanmaak

– Maakt de huid onder de ogen lichter

Doorgaans geven 4 tot 6 behandelingen een optimaal, resultaat en je zult zien dat je een frissere uitstraling hebt en er minder vermoeid uitziet. Het resultaat wordt versterkt door het dagelijks thuisgebruik van het Daily Care Eyes oog serum dat je 2 maal daags aanbrengt rondom de ogen. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen, gebruik je thuis bijbehorende producten die het resultaat van de behandeling versterken. Je gaat zien dat het volume in de huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom een frisse, stralende huid.